Skruttiss

Skruttiss.blogg.se

Jun. 13, 2013

Publicerad 2013-06-13 01:20:13 i Allmänt,

Här är jag igen, trött och kletigt smink och tovigt hår.

9orna har haft avslutningsmiddag idag, mamma fixade mig och Madde, och vi vart så fina så! Åkte fin bil dit och ah, allt var fint. Men det finns ju alltid puckon som förstör allt, så kvällen kunde vart så mycket roligare!

På fredag slutar jag 9an! Ska bli skönt, så jäkla skönt att slippa alla idioter!

Nu ska jag sova, super trött! Puss

Jun. 09, 2013

Publicerad 2013-06-09 21:32:19 i Allmänt,

Kan inte du bara vara här, hålla om mig, pussa på mig och säga att allt kommer bli bra och ordna sig? Allt skulle kännas så mycket bättre om jag hade en som dig, som är stabil och att jag visste att du skulle skydda mig från allt skit snack och slå till de. Jag behöver dig. Snälla! Jag vet att du inte vet vem du är och tänker verkligen inte säga för så skulle du backa. Men jag kan verkligen inte sluta tänka på dig. Sen den första dagen jag bara såg dig så har du varit i mitt huvud varje dag, timme, minut och sekund. Jag brukar drömma om dig och mig i solnedgången, går och håller hand, där det bara är du och jag. Vi skrattar, dansar och allt som känns bra! I love you! <3

Jun. 08, 2013

Publicerad 2013-06-08 14:51:42 i Allmänt,

Ännu en dag i Stockholm avklarad! Köpte en ny avslutningsklänning, vid och fin på Salt.

Så nu sitter jag på tåget hem med mamma. Senare ikväll så ska jag till Hallsta cruising med Linda :)

Haft en toppen helg med Camilla! Vi har åkt en massa moppe och börjat slipa på mina kåpor. Ska bli ny lack/färg eller vad ni vill kalla det. Svart och blå, med vita siffror på. Bild kommer när den blir klar. Sen så var vi även i Hökåsen gropen och sola och bada.



Jag bestämde mig nu att den här sommarn ska bli ett stort minne. För sen börjar gymnasiet och då ska jag bara äga ut alla nollor med Madde!

Jun. 05, 2013

Publicerad 2013-06-05 23:42:38 i Allmänt,

Haha, förra inlägget publicerades nu, skitbra.., eller inte, men men.

Nu ligger jag i min säng till för att sova. Skapligt trött efter en dag med pappa på jobbet (PRAO). Jag har gått ute på arbetsplatserna och typ strupplat över alla jord knölar och högar som ligger överallt. De sprängde även sten idag. Vilken jäkla smäll! Som dynamit Harry säger. Åkt en massa bil och käkat på hälla baren. Och självklart åkt lite maskiner och hjälpt gubbarna så att de blir någon fart på bygget ;) helt sjukt vad många är snackiga och trevliga! :D

Jag jag en jävla mygga som surrar runt mitt huvud, dra åt helvete jag vill sova!

Var även på kalas hos min morbror idag, trevligt trevligt!

Imorgon är det nationaldagen och Camilla kommer hit och sover över :*

Nu sova! Puss

Jun. 05, 2013

Publicerad 2013-06-05 23:34:18 i Allmänt,

Tjooflöjt!

För exakt en timma sen tog vi spexfoto! Jätte fula hahah!
Men nu så sitter jag på tåget till Stockholm, ska bli kul eftersom jag ska dit imorgon till Grönalund. Men nu ska G vara social med mamma och bror.

Men ensak som är toppen är med resan idag är att jag ska få träffa min morbror som jag inte träffat på typ 13 år! Ska bli super!

Puss och kram!

Om

Min profilbild

Skruttiss

Heej! Vad kul att just du kikar in på min blogg! Jag är en tjej på femton år. Går på Ekebyskolan i årskurs 9. Snart är det gymnasieval och jag tänkte gå bygg på Ösbynaturbruksgymnasium. Ska bli kul! :D Mina intressen på fritiden är att hänga med mina underbara kompisar och släckt, puss på mina söta djur och köra på mina mekaniska heeestar. Hoppas ni gillar den! Puss! :*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela